Owner Post Follow Dash



"I am fine"
Tcha's

Selamat Datang !


Assalamualaikum
This is a place to qwerty everything
Pardons my words


⊰HEY YOU!⊱
Awak comel.
Percaya tak?
Hm percayalah pleaseeee


K tipu jewp hahahaha
Kalau dah baca toksah nak memarah kalau gua cerita pasal lu. Suka hati gua nak cerita pasai sapa k. Kalau dah terasa tu whoops padan muka kahkahkah. Ini blog gua, kalau tapuasti meh kita face to face toksah pendam kang hati lu pula terbakar bhahaha.
Gimme some space to breathe.


Skins by: IlliShuhada
Basecode : PikaChan
Best viewed in Mozilla and Google Chrome

b'epy lah k0rg !

huhu ,, skunk nih ngh SAD !T_Txde spe tl0ng aq wt folio sivik . :(aq wt s0rg2 jeaa ,, law byak yg salaa . aq x taw ! anggap je aq mati 0ke ?!x_x malas aq nk tgg0ng sume nihhh ! huhhh . k0rg jgn lah nk arap kan aq je . mrkah ken k0ngsi sme2 .. bukn t0k aq jee . urmm ,, malas nye ! o__ob0rink lah id0p aq law mcm nih jee .. NGEKk ! hadd0ihhh , x b'krjesme lngs0ng lahhH !blogger-emoticon.blogspot.com ermm ,, law ade yg x sudi nk k0ngsi ilmu tuhh . xpe laaa . aq x kesaa ! dah k0rg g r enj0y luu . bia aq je jdi mngse ni sume . blogger-emoticon.blogspot.comasal an k0rg epy ! byeeeE ! blogger-emoticon.blogspot.com













- daripada : budak yg slalu kne BULI ! T_T



◀ Older Newer ▶