Owner Post Follow Dash



"I am fine"
Tcha's

Selamat Datang !


Assalamualaikum
This is a place to qwerty everything
Pardons my words


⊰HEY YOU!⊱
Awak comel.
Percaya tak?
Hm percayalah pleaseeee


K tipu jewp hahahaha
Kalau dah baca toksah nak memarah kalau gua cerita pasal lu. Suka hati gua nak cerita pasai sapa k. Kalau dah terasa tu whoops padan muka kahkahkah. Ini blog gua, kalau tapuasti meh kita face to face toksah pendam kang hati lu pula terbakar bhahaha.
Gimme some space to breathe.


Skins by: IlliShuhada
Basecode : PikaChan
Best viewed in Mozilla and Google Chrome

m'p' kenal kan zaman EXAM


yee .. id0p aq s'menjak 2 menjak nihh akan kmbali kpd zaman EXAM .
pde zman EXAM ni lah sume plajar akn b'tuka m'jadi ulat buku .
tak cyee ? tg0k lah es0k ..
msti ade 0rg bwak bku ke surau , kantin , k0prasi .. dll .
zman EXAM t'diri drpde plajar shjee .
ia nye x de kaitan lngs0ng ngn ckgu mhu p0n ibu bpee .
b'mule pade 22 0kt 2010 zman EXAM t'baru akn b'mulee .
huhu ,,
* aq amek k'semptan ni t0k ucp an GUDLUCK t0k k0rg sumee .
ermm ,, aq pk nk msej gune f0n jee . tpyy ,, APE KAN DAYEE ?
xde krdit d0e ! hahahxD ..
kt sini p0n sini lahh ..
^^

Ya Allah berikan lah Nuratika Binti Sumli dapat menjawab perikse akhir tahun nye dengan baik . Aminnnn ~ ..


◀ Older Newer ▶