Owner Post Follow Dash



"I am fine"
Tcha's

Selamat Datang !


Assalamualaikum
This is a place to qwerty everything
Pardons my words


⊰HEY YOU!⊱
Awak comel.
Percaya tak?
Hm percayalah pleaseeee


K tipu jewp hahahaha
Kalau dah baca toksah nak memarah kalau gua cerita pasal lu. Suka hati gua nak cerita pasai sapa k. Kalau dah terasa tu whoops padan muka kahkahkah. Ini blog gua, kalau tapuasti meh kita face to face toksah pendam kang hati lu pula terbakar bhahaha.
Gimme some space to breathe.


Skins by: IlliShuhada
Basecode : PikaChan
Best viewed in Mozilla and Google Chrome

Blog Blog Blog .

Blog aq di buka semula !
yeaah ! Padan muke k0rg :P
' knpe pula ? '
sebab , k0rg WAJIB singgah ke bl0g aq start skunk !
law tak , Innalillah laa k0rg :P
Muahaha ( gelak mcam hantu ) .
btw , aq buka bl0g ni p0n cz dapat sok0ngan dari skandel aq :)
Aww ' sayang Awak laa !
Thnkx cz banyak membantu Saya !

________________________

- - - Blog Pink - - -

aha ' k0rg pelik taa ?
dulu aq benci sgt ngn wrne pink ken ?
- tapi knpe aq tuka backgr0und wrne pink huh ?
^.^
sebab ! ma' aq ate aq ni sesuai ngn wrne Pink + Hitam :)
tapi wrne Merah tetap di HATI aq :)
agy p0n , wrne Pink .. fav ma' aq !
Hee ' s0ry laa law menyakitkan mate k0rg ngn wrne nih :')

p/s : Blog sudah simple !


◀ Older Newer ▶