Owner Post Follow Dash



"I am fine"
Tcha's

Selamat Datang !


Assalamualaikum
This is a place to qwerty everything
Pardons my words


⊰HEY YOU!⊱
Awak comel.
Percaya tak?
Hm percayalah pleaseeee


K tipu jewp hahahaha
Kalau dah baca toksah nak memarah kalau gua cerita pasal lu. Suka hati gua nak cerita pasai sapa k. Kalau dah terasa tu whoops padan muka kahkahkah. Ini blog gua, kalau tapuasti meh kita face to face toksah pendam kang hati lu pula terbakar bhahaha.
Gimme some space to breathe.


Skins by: IlliShuhada
Basecode : PikaChan
Best viewed in Mozilla and Google Chrome

text,chat,call ? -NO !

__________________________________

* Gambar di atas menunjukkan status pagi tadi . Kira-kira jam 12 a.m -2.30 a.m
_________________________________________

haihyoo , manyak b0rink meyh -_____-''
d0k uma , on9 je kejee -..-
b0san d0e on9 lame-2 . Naik muak daa .
Buka blog pun sama jaa -,-
Kat uma tade sape-2 untuk berbual .
Phone ? Rasa-2 , macam nak baling je cz xde Alert .
Tengok video sampai b0san -_-''
Sontudtid laa ! BOSAN Gilaa Babun sekarang nih !
Nak tidur , cuaca panas .
Kalau buka Air-cond , kena pelempang taa agak-2 nye ?
Nak tengok television , tade pape pun .
** Sebab aku tengok televison yang OFF jea . Bukan ' Tonton ' - ing . XD
Dengar radio ? Aku bukan jenis macam tuh .
Chat ngan BFF ? Sume busy -_______-''
Nak jalan-2 ! tapi .. teringat lagu nih ' Jalan-jalan , cari maut '
taw ape maks0d-nyee ?
Memandangkan negara kita sudah dipenuhi oleh Orang Kicap ,
peluang Nuratika untuk berjalan-jalan sangat halus macam debu -.-
Lagi pun , aku ni perempuan . Tak elok keluar seorang-2 . Betulkan ?
Herm ' macam ni jelaa .
Apa kata kalau kita nyanyi semua Nyanyia Rakyat Malaysia ? ^.^

Lenggang Kangkung.
" Lenggang lenggang kangkung
Kangkung tepi telaga
Lenggang lenggang kangkung
Kangkung tepi telaga

Balik dari menyabung
Makanlah nasi sahaja
Balik dari menyabung
Makanlah nasi sahaja "

Rasa Sayang .
" Rasa sayang hey
Rasa sayang sayang hey
Hey lihat nona jauh
Rasa sayang sayang hey

Rasa sayang hey
Rasa sayang sayang hey
Hey lihat nona jauh
Rasa sayang sayang hey "

p/s : Teringat sk0la renda duluu :'( ahaa ' miss you laa teacher ! MuaahhX !


◀ Older Newer ▶