Owner Post Follow Dash



"I am fine"
Tcha's

Selamat Datang !


Assalamualaikum
This is a place to qwerty everything
Pardons my words


⊰HEY YOU!⊱
Awak comel.
Percaya tak?
Hm percayalah pleaseeee


K tipu jewp hahahaha
Kalau dah baca toksah nak memarah kalau gua cerita pasal lu. Suka hati gua nak cerita pasai sapa k. Kalau dah terasa tu whoops padan muka kahkahkah. Ini blog gua, kalau tapuasti meh kita face to face toksah pendam kang hati lu pula terbakar bhahaha.
Gimme some space to breathe.


Skins by: IlliShuhada
Basecode : PikaChan
Best viewed in Mozilla and Google Chrome

Unlucky .

Kat sekolah tadi , Cikgu Mai suruh aku angkat kerusi !
Aku tarik kerusi tuh ( bising ) . Cikgu Mai marah .
Dataran Ilmu ' baru jea nak duduk , Cikgu Mai suruh gerak ke Dataran Wawasan.
Dataran Wawasan ' kena beratur ikut Unit Beruniform masing'2 .
Masuk kelas . MATH ' kena sound cz tak bertugas .
Penyapu tak de ! Minta kebenaran , pergi pinjam kelas lain .
Masa diorang belajar , aku + Ami + Fareez + Ikhwan bertugas .
Haihh , naik darah aku -.- time tu aku sab0 jela kan .
Dapat kuiz math dari cikgu , Senang !
Cuma aku tak sempat nak jawab T.T
Punitavati + Ting dapat 30/30 . * Clapclapclap !
PJK ' g padang . Yeay , main Bola Baling :D
Cempaka VS Dahlia . Malangnyaa , Dahlia menang.
itu pun sebab cikgu tolong ! :P
REHAT ' naz dengan aiza -.- Aq seorang .
Pergi blok A , jumpa ayu . Kitorang pergi 5 Sains .
Then , aku terlalu haus ! Aku ajak ayu pergi kantin , dia takmo !
Haihh , terpaksa pergi seorang diri .
SEJ ' ada pembentangan -..- tak habis'2 !
bukannya faham pun , diorang baca kat depan tapi tak terangkan pun !
Suara perlahan + gelak seorang'2 . Sy0k Sendiri ! XD
AGAMA ' belajar sekejap . Then ' aku ingatkan Ustazah pasal penyapu hilang .
Yeahh ! Padan muka budak tuhh :DD
Koko xde -.- !
p/s : blupblupblup ~!


◀ Older Newer ▶