Owner Post Follow Dash



"I am fine"
Tcha's

Selamat Datang !


Assalamualaikum
This is a place to qwerty everything
Pardons my words


⊰HEY YOU!⊱
Awak comel.
Percaya tak?
Hm percayalah pleaseeee


K tipu jewp hahahaha
Kalau dah baca toksah nak memarah kalau gua cerita pasal lu. Suka hati gua nak cerita pasai sapa k. Kalau dah terasa tu whoops padan muka kahkahkah. Ini blog gua, kalau tapuasti meh kita face to face toksah pendam kang hati lu pula terbakar bhahaha.
Gimme some space to breathe.


Skins by: IlliShuhada
Basecode : PikaChan
Best viewed in Mozilla and Google Chrome

Gilapunyakerja ! ^.^

Anda pahaam kaa ngn tajuk entry kali nih ? :P
0ke . meh sini ! biar Nuratika binti Sumli yang cite :)
Pada suatu hari , kicauan burung kedengaran .  HUH ? =="
Tadi pagi , aq bg0n pkol 6.59am . Awal tak ? ^.^
~ Tak perlu nak bangge sangat laa ken ~
then , Anak Sumli HEBAT mesej Adibah Radzi kejap. *ngan kredit yang tak seberape nak banyak .
gerak pkol 8.10am , sampai-2 kol 8.35 -.- mmg HAMPEH laa ken ?
Kenapa lambat ? SEBAB , aq jalan kaki + uma jaoh + kaki sakeed !
kt0rg lepak at depan sk0la + bawah pk0k ( bersantai kejaaap )
ade s0rang anak manusia nih , ajak g makan -.- aq tanak !
sebab .. tak biase sarapan pagi-2 bute nih . waittt , pagi bute ? *buat muke pelik sesaat .
aha ' di0rang pergi sarapan , aq maen b0la keranjang ! WOW ~! Banyak kali gol ! :D
bile sedar yg aq telah bermandi peluh , tr0s pergi jenguk di0rg at rest0ran :)
Wah , xsngke anak manusia yg kelaparan tadi BELANJA aq ! ^.^ thanks Fatini !
masuk SMK Putra Perdana > Dataran Ilmu , dekat situ .. dapat step baru bhai !
poning pale ! @.@'' tg0k Oppy Kechix cam dah fedaap . aq pun j0in dea g lepak at tangge :)
 then , kembali ke Dataran Ilmu . HUH ?! aq lari macam kanak-2 pergi ke Kumpulan Tarian India .
perghhH ! mmg BEST laa  ! kt0rg siap suruh di0rg ulang lagi sekali :D
yang xleh blaa , tibe-2 je aq buat Tarian Inang bersama Fatin at depan di0rg . XD
- BERSURAI ! -
kt0rg lepak at luar sekolah + nyanyi bersama ! aha ' buat k0nsert sndri laa ! :)
Adibah Radzi bwak aq jalan-2 naek moto ! aha ' tud0ng dah jadi sakai beb ! kesaa ke k0rg ? :P
then , aq nak bwak moto . but , Adibah sur0 minx izin dari my H .
my H x reply p0n ! urghh ' sumpaa menyirap ! 
BASBASBAS ! * jerit macam orang kurang waras :P
dalam bas , k0trg bincng psal ' jalan-2 ' .
Akhirnya , kt0rg pilih tasik depan uma aq t0k di terokai bersama ! :D
tur0n at Kekwa , jalan kaki smpai simpang Kenanga .
WOO ! mcm masuk ke Dunia Baru laa :)
kt0rang try bukak pagar . tibe-2 nmpk longkang yg xde air . aha ' MASUK smpai ke jalan raya !
btw , byak gile duri at situu + kne HON ngn lori bnyak kali ! mmg SODAP laa ken -..-
Kita kasi carut-carut sedikit sama lori itu ! ~ BOO !
tengah panas-2 , sempat lagi kt0rg snap :P haha ' di0rg sume dah insaf tyme uh !
but , kite ken dh janji yg kite nk buat lagi ? ^^ tapi bukan TEMPAT LARANGAN eh !
Budak Gangster p0n tak buat kerja gila ni ken ? :D
THE END !

p/s : seron0k laa ! bahaaai !



◀ Older Newer ▶