Owner Post Follow Dash



"I am fine"
Tcha's

Selamat Datang !


Assalamualaikum
This is a place to qwerty everything
Pardons my words


⊰HEY YOU!⊱
Awak comel.
Percaya tak?
Hm percayalah pleaseeee


K tipu jewp hahahaha
Kalau dah baca toksah nak memarah kalau gua cerita pasal lu. Suka hati gua nak cerita pasai sapa k. Kalau dah terasa tu whoops padan muka kahkahkah. Ini blog gua, kalau tapuasti meh kita face to face toksah pendam kang hati lu pula terbakar bhahaha.
Gimme some space to breathe.


Skins by: IlliShuhada
Basecode : PikaChan
Best viewed in Mozilla and Google Chrome

imymemine .

aha ' tajuk p0st tu xde kaitan ngn entry nih !
btw , aq nk cite psal ari Ahad ( 01052011) .
1 a.m - Anak Sumli HEBAT lngsong x ngnt0k ! :D
knpe ngn ari Ahad tu ? - aq + family g camp agy -.-
kat mane ? - at Semenyih .
buat ape ? - STOP ! jgn byk tnye ! * ok , aq yg Syok Sendiri haha XD
x lawakk ? HOH . fikir aq ni kesaa sgt ke ? =="
berbalik ke cite ari Ahad , Hari Bengkiko ! * Bengkiko : Perkataan Mengarut Nuratika .
haihh ' smpai at Semenyih , aq lak kne s0und ngn Paa .
Yes , i was wrong -.- I'm always wrong ! Right ?
Lepas pasang khemah , kt0rg g t0ilet jap .
Bila tiba di sana , ada 3 ekor binatang yang ' sungguh-sungguh comel ' !
Aww , nak je aq tangkap + bagi kat k0rg ^^
tapi .. aq taw mesti k0rg tanaak ken ? :'(
Yelaa .. k0rang ken geli ngn binatang yg di panggil , KATAK ! hahahaxD .
kenapa geli ? - kulit katak lembut , mengalahkan kulit aq ! :P
aq terlompat-2 at situ , yg katak uh diam .
- macam tukar peranan je -..-
smpai laa ade budak yg pndng x puas aty .
KENAPA ? NAK CARI GADUH KE ? MEH LA SINI !
bajeet berani . hahaxD .
then , kt0rg lepak + nyanyi smpai kol 4 lebih , baru tid0 ^.^
tibe2 je b0leh bangun awal , lebih kurang kol 8 ==''
bang0n-2 tr0s terj0n g sungai :)
but , tak best 0uh ! air dea x deras ! lak0nan aq x menjadi -.-
lak0nan : buat'2 lemas depan Maa :P
AND , tade orang lemas ! XD .
lepas mandi , makan + lepak , mandi agy skali ^^
lepas tuh , tuka baju + beli air :)
Pertandingan Memancing tamat , Paa bdm0d ngn aq .
nk taw knpee ? - herm ( secret ) .
bila abang ipar bagi taw Paa yg aq merajuk , Paa terus pujuk aq -.-
huh ' abang ipar menipu ! aq x mrajuk 0kayy ?
Paa marah sbb aq ade buat salah .. so , redha jela ken ! =='
then , kt0rg p0n kemas-2 + tinggal an tempat uh .

BERITA BURUK ( bagi aku ) : Family aq cadang nk camping at situ LAGI SEKALI ! OM-A !

p/s : Disebabkan aku , rezeki kt0rg melayang . Memang betul kata hati aku . Aku ni Pembawa Sial . Ye atau pun tidak , aq kena terima hakikat ngn hati yg ikhlas :')



◀ Older Newer ▶