Owner Post Follow Dash



"I am fine"
Tcha's

Selamat Datang !


Assalamualaikum
This is a place to qwerty everything
Pardons my words


⊰HEY YOU!⊱
Awak comel.
Percaya tak?
Hm percayalah pleaseeee


K tipu jewp hahahaha
Kalau dah baca toksah nak memarah kalau gua cerita pasal lu. Suka hati gua nak cerita pasai sapa k. Kalau dah terasa tu whoops padan muka kahkahkah. Ini blog gua, kalau tapuasti meh kita face to face toksah pendam kang hati lu pula terbakar bhahaha.
Gimme some space to breathe.


Skins by: IlliShuhada
Basecode : PikaChan
Best viewed in Mozilla and Google Chrome

MooD .

Greeting Text



Dengan hati yang ceria , aku berharap sangat kau contact aku ^^
Bila aku terima mesej dari kau , aku rasa happy sangat . Kau tahu ? ;)
_______________________

Tiba-2 , mood aku berubah setelah membacanya :')

 Ceria  + Sedih 

Thanks sangat-2 wey . Terharu aku baca mesej kau .

Oppy + Pija , terima kasih kerana banyak membantu kami .

p/s : Memang terbaik untuk aku . Rite ? Aku akan biasakan diri dengan semua ni . 

= THE END =


◀ Older Newer ▶