Owner Post Follow Dash



"I am fine"
Tcha's

Selamat Datang !


Assalamualaikum
This is a place to qwerty everything
Pardons my words


⊰HEY YOU!⊱
Awak comel.
Percaya tak?
Hm percayalah pleaseeee


K tipu jewp hahahaha
Kalau dah baca toksah nak memarah kalau gua cerita pasal lu. Suka hati gua nak cerita pasai sapa k. Kalau dah terasa tu whoops padan muka kahkahkah. Ini blog gua, kalau tapuasti meh kita face to face toksah pendam kang hati lu pula terbakar bhahaha.
Gimme some space to breathe.


Skins by: IlliShuhada
Basecode : PikaChan
Best viewed in Mozilla and Google Chrome

Huppouh !

Greeting Text



Tengah bosan ! kredit tarak , homework tarak , lagu baru tarak .
*WAIT . homework tarak ? - menipu je lebih !
homework bertimbun-timbun ni haa ! tepi aku jeee -_-'
Folio Sej ? aha ' tapee . yg tu aq taw nk curi sape punye ;)
KAU !
muahahaha :P nk buat Felda or Masjid or DBKL ? -..-
mmg pening . oh kay , lupe kan .
artikel ! kenape kenapeeee ?! ( kenape ape ? )
Kenape sume artikel yg aq jumpe panjang2 ? T.T
 btw , SORRY sbb menyusahkan kau .
tadi aku cari artikel at Google .
tibe2 terjumpe National Kindergarten Readiness ^^ i loikeee it !
yang palingpalingpaling aku sukee Storie : Curious Baby ! Aww ,
gembira sangad ! Macam kembali ke alam kanakanak 10 tahun yang lepas :D
Boleh tergelak s0rg2 kalau ingat betape kuat nye anak Sumli + Zuhrah ni dulu :)
tapi , tu dulu .. sekarang ? :') tak dahh .
dah tak kuat tapi HEBAT ! yeaay ! ^^

Mood : Syok Sendiri .

p/s : dah laa . skrang ni mase t0k aku bersedih + tidur ( huh ? ) . sedih taw ! borang Oral Test aku hilang ! cikgu x bertanggungjawab ! BENCI ! btw , ade pulak tyme t0k bersedih -.- Thathithut , salam ! benci borang Oral Test aku yg hilang T.T 


◀ Older Newer ▶