Owner Post Follow Dash



"I am fine"
Tcha's

Selamat Datang !


Assalamualaikum
This is a place to qwerty everything
Pardons my words


⊰HEY YOU!⊱
Awak comel.
Percaya tak?
Hm percayalah pleaseeee


K tipu jewp hahahaha
Kalau dah baca toksah nak memarah kalau gua cerita pasal lu. Suka hati gua nak cerita pasai sapa k. Kalau dah terasa tu whoops padan muka kahkahkah. Ini blog gua, kalau tapuasti meh kita face to face toksah pendam kang hati lu pula terbakar bhahaha.
Gimme some space to breathe.


Skins by: IlliShuhada
Basecode : PikaChan
Best viewed in Mozilla and Google Chrome

#Mengeluh

Greeting Text



Untunglah budak-budak lain, dapat lepak sana + lepak sini, keluar sana + keluar sini! Walaupun aku ni baru berlabelkan sebagai Bekas Calon PMR, aku tetap tak dapat menghayati makna merdeka yang sebenar. Jangan salah sangka terhadap perkataan merdeka yang baru aku taip tadi. Ia tiada kena-mengena dengan Kemerdekaan Negara kita tau :face10: Harap maklum!

Erghh :face33: Tertekannya bila dok terkurung dalam home jee! Tiada apa-apa perkara yang menarik langsung :face16: Bila aku memberontak kang, takut pula Maa hantar aku ke Hospital Bahagia. Nuh! Dekat Tanjung Rambutan sana :face60:

Baru aku sedar betapa terseksanya burung di dalam sangkar, monyet di dalam kurungan, dan ikan di dalam akuarium. Tidak sangka, nasib aku sama seperti haiwan :face22: Sedih! Sadis! Kecewa! Semua ada :y:

" Tabahkanlah hati hamba-Mu ini ya Allah "

Sadis sungguh entri kali ni #Bagi aku jelaa :129:


◀ Older Newer ▶