Owner Post Follow Dash



"I am fine"
Tcha's

Selamat Datang !


Assalamualaikum
This is a place to qwerty everything
Pardons my words


⊰HEY YOU!⊱
Awak comel.
Percaya tak?
Hm percayalah pleaseeee


K tipu jewp hahahaha
Kalau dah baca toksah nak memarah kalau gua cerita pasal lu. Suka hati gua nak cerita pasai sapa k. Kalau dah terasa tu whoops padan muka kahkahkah. Ini blog gua, kalau tapuasti meh kita face to face toksah pendam kang hati lu pula terbakar bhahaha.
Gimme some space to breathe.


Skins by: IlliShuhada
Basecode : PikaChan
Best viewed in Mozilla and Google Chrome

Run Away !

Greeting Text



Ohhey, aku nak lari jauh-jauh boleh? :)

Seriously, bosanlah duduk rumah macam orang Pffft --' Dulu aku manada macam nih! Aku selalu keluar jalan-2 seorang diri tau == Perubahan banyak berlaku sejak bila entah. Menyampah betul! Kfine. Maa, saya taknak pergi Johor boleh? #buatmukasucilagimurni Tiba-tiba kena penampar kan :} Maa aku sweet, korang ada ?

Ehh entry kali ni tiada faedah. Dah pergi Close ' X ' sana! Babai. Assalamualaikum.

Macam budushh ~


◀ Older Newer ▶