Owner Post Follow Dash



"I am fine"
Tcha's

Selamat Datang !


Assalamualaikum
This is a place to qwerty everything
Pardons my words


⊰HEY YOU!⊱
Awak comel.
Percaya tak?
Hm percayalah pleaseeee


K tipu jewp hahahaha
Kalau dah baca toksah nak memarah kalau gua cerita pasal lu. Suka hati gua nak cerita pasai sapa k. Kalau dah terasa tu whoops padan muka kahkahkah. Ini blog gua, kalau tapuasti meh kita face to face toksah pendam kang hati lu pula terbakar bhahaha.
Gimme some space to breathe.


Skins by: IlliShuhada
Basecode : PikaChan
Best viewed in Mozilla and Google Chrome

FirstDay , kehilangan

Greeting Text


Lahhh -,- dah form 4 dah ke ? Chill laa , tak enjoy lagi nihh >,< Haiyoo, makin tua makin banyak benda pelik yang dipelajari :P Contoh ? Toksah bagi tahu -- Segan laa , bukan masuk kelas SCIENCE pung :] Wuuu , budak tett* katakan ^^ Haha bangga sangat jadi budak sederhana (: 

Anyway, kat sekolah tadi kami bertiga sahaja :') Biasa kami berempat bersama Nor Aiza Sahiera. Sayangnya, dia pindah tapi tak meninggalkan kami ^^ Kenapa ? Kerana banyak kenangan dia bersama kami plus kami akan berjumpa lagi ! Jyeahh , itu janji kami semua :3 So, tahun ni kami kehilangan dia di sekolah ;|

Topik pasal sekolah, tak besh mana pungg ;] Budak form 4 duduk kat dewan seharian --' Then , kena susun kerusi pula tuh ! Haishh sabo jelaa ~

Esok kemungkinan besar, ktorang dapat masuk kelas. Masuk kelas ? ;o OhhEmm-A, kena rebut meja depan nih .. perkara yang WAJIB di lakukan pada setiap awal tahun ! Tak kesah laa kena tendang, sepak, tumbuk, tikam, bunuh, aku tetap nak duduk depan :P Tikam ? Bunuh ? Melebihi had pulaa -.- KECOH laa !

Haaaaaaaaaaa, kena tidur awal -_______________- babai . Assalamualaikum ,


GOODLUCK MOKELTY ;3



◀ Older Newer ▶