Owner Post Follow Dash



"I am fine"
Tcha's

Selamat Datang !


Assalamualaikum
This is a place to qwerty everything
Pardons my words


⊰HEY YOU!⊱
Awak comel.
Percaya tak?
Hm percayalah pleaseeee


K tipu jewp hahahaha
Kalau dah baca toksah nak memarah kalau gua cerita pasal lu. Suka hati gua nak cerita pasai sapa k. Kalau dah terasa tu whoops padan muka kahkahkah. Ini blog gua, kalau tapuasti meh kita face to face toksah pendam kang hati lu pula terbakar bhahaha.
Gimme some space to breathe.


Skins by: IlliShuhada
Basecode : PikaChan
Best viewed in Mozilla and Google Chrome

Moody, Iloveyou

Greeting Text


Wehwehweh, tadi tersangatlah bestttt ^^, bukan sebab ' itu '. Tapi sebab INI ♥


Best ah stay sorang dekat library. Best ah balik sorang jalan kaki. Best ah aku dok sorang je kat rumah. Best ah lewat sampai kat kekwa. Best ah kena tett* dengan budak kecil tak berguna tu. Best ah kena kunci dari dalam. Best ah kena sound dengan Maa. Paling penting sekali, best ah dapat STRESS ♥ Korang ada ? Kalau tade, aku boleh sedekahkan stress aku ni sikit :}


Badan aku lemah, otak aku penuh. Lepas ni, banyak lagi aktiviti yang bakal menyemak dalam fikiran. So, macamana nak hilangkan stress haa ? Aku dah try semua tips yang telah diberikan semalam. Tapi tiada gerak balas langsung -,- Seriously, rasa nak bunuh diri pun ada. Tapi bila difikir-fikirkan, tiada guna pun bila bunuh diri :') Yang ada, dapat azab api neraka !

Dear korang ,
Woi, agaklah pun nak pandang rendah dekat aku ! Tahu laa gred peemmarr aku tak sehebat kau, kau, and kau. Tapi sekurang-kurangnya, aku try siapkan amanah cikgu walaupun aku tak seberapa nak faham sangat ! Yess, korang laa terhebat + korang laa yang terbaek + korang laa yang sempurnaaaaa ! ( Piuhhh banyak kejap ) And, korang boleh pandang rendah dekat aku tapi kena bijak cari tempat kay ? :) Kbai.


Kau buat itu, aku akan follow. Kau buat ini, aku tetap akan follow.  "You go your way, I'll go your way too"

MoodyMoodyMoody, sejak bila kau melekat dengan aku nih ? Aku suka laaa ♥ Thanks sebab selalu teman aku. Iloveyou Moody.. Moody, aku harap kau boleh pergi mampus --' Babai Moody !^^,

Faham ape yang aku lalui sekarang? Kalau faham, bagus. Kalau takfaham, pergi berambus -,-
Maaf kerana SENGAJA kasar bahasa. Aku memang cenggini.
Anak Sumli HEBAT ,


◀ Older Newer ▶