Owner Post Follow Dash



"I am fine"
Tcha's

Selamat Datang !


Assalamualaikum
This is a place to qwerty everything
Pardons my words


⊰HEY YOU!⊱
Awak comel.
Percaya tak?
Hm percayalah pleaseeee


K tipu jewp hahahaha
Kalau dah baca toksah nak memarah kalau gua cerita pasal lu. Suka hati gua nak cerita pasai sapa k. Kalau dah terasa tu whoops padan muka kahkahkah. Ini blog gua, kalau tapuasti meh kita face to face toksah pendam kang hati lu pula terbakar bhahaha.
Gimme some space to breathe.


Skins by: IlliShuhada
Basecode : PikaChan
Best viewed in Mozilla and Google Chrome

Be okay.

I just want to be okay be okay,
I just want to be okay today


Nampak ? Tak ? Haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa tak nampak ?! Klik dekat gambar tuh, then zoom sepuas puasnya. Kalau tak nampak lagi, hang keluarkan biji mata korang tuh and letak depan monitor :p Hahaha joke.

Yeahh aku dah deactived. No no no. Jangan perasan. Aku deactived bukan sebab kau ataupun sebab kau dan kau. Tapi sebab aku nak ketenangan :) Rasanya twitter juga tak membantu aku untuk mendapatkan ketenangan. Okay lepas nih, aku deactived twitter pula laa :3 hewhew. 


DONE ! Okay. Tenang gila hati aku sekarang. Alhamdulillah. Rasanya aku tak perlukan semua laman sosial itu. Aku hanya setia pada blogger dan formspring. Yeah. Why tika ? Why tikaaaaaaaaaaaaaaa ?


Okay sebabnya, aku give up. Bila online, ada sahaja yang sesat melulu ke chatbox aku tanpa salam. Secara jujurnya, aku benci orang yang contact aku tanpa salam :) k peace. Then, notificationss yang belambak. Ya Allah, penat aku mencari notifications yang sebenar-benarnya. Semua notifications yang muncul hanya requests requests requests requests requests. Kalau Friend Requests takpa laa juga. Ini tidak !

Selain itu........... <------------------------ Dah start nak buat karangan. Sanggup baca ? :p 

Selain itu, aku tak suka orang add aku masuk group yang tak penting. Yes. Tak penting ! Kecuali group 3 Cempaka and 4 PA. Eeee tah pape jeh -.- Give up juga aku bila ada nigger add aku dekat facebook. Astaghfirullah...... terkejut mak !

Last sekali, aku nak jaga hati someone :) Siapa ? Mengapa ? Bagaimana ? Oh ini hal peribadi. Maaf ya anak anak ku :p luls. Sokay, aku deactived fesbuk bukan sebab kau jeh. Aku nak tenangkan hati aku. InsyaAllah aku akan active balik bila dah tenang nanti. "INSYAALLAH" 

Kalau twitter pula, aku rasa macam terlampau syok sendiri. Haha well, memang tempat untuk syok sendiri keh laman sosial tuh ? Herm not bad. 2 years 4 months aku guna twitter but langsung tak dapat motif daripadanya -.- 

Kejamnya diriku bila unfollowed beberapa orang dekat twitter ! Hahahahahahahahahahahahahahaha. Takpa takpa, korang jangan risau. Aku dah deactived. Aku memang tak wujud lagi dekat dunia twitter. So, bilangan followers korang tetap akan berkurang jugaa :p Welkk~~

Aku suka layan formspring. Alhamdulillah. Kau kau kau dan kau kalau nak jenguk orang yang tak bermaya nih lagi, pergi ke sini {http://www.formspring.me/ikaaMokelty} Ask me, selagi anda boleh. Hahaha gembira rasanya setelah menyerang tiga puluh soalan dekat seorang member nih :3 hewhew. Maaf ya awak. Itew tak sengaja. Lalalalalala

Blog ini akan bertukar wajah. InsyaAllah, tak lama lagi.  



^ Kalau aku rajin laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !



Rajin betul aku post entri banyak banyak hari nih :}



Know that maybe I will be okay.
Assalamualaikum !


◀ Older Newer ▶