Owner Post Follow Dash



"I am fine"
Tcha's

Selamat Datang !


Assalamualaikum
This is a place to qwerty everything
Pardons my words


⊰HEY YOU!⊱
Awak comel.
Percaya tak?
Hm percayalah pleaseeee


K tipu jewp hahahaha
Kalau dah baca toksah nak memarah kalau gua cerita pasal lu. Suka hati gua nak cerita pasai sapa k. Kalau dah terasa tu whoops padan muka kahkahkah. Ini blog gua, kalau tapuasti meh kita face to face toksah pendam kang hati lu pula terbakar bhahaha.
Gimme some space to breathe.


Skins by: IlliShuhada
Basecode : PikaChan
Best viewed in Mozilla and Google Chrome

Perli dan Memerli.




Gerak tiga langkah ke hadapan disertakan dengan kata hati "Wa tak sangka lu macam nih..................." dan lambung bola bowling tuh sekuat hati. Dup dap dup dap, hati aku membara gila masa tuh. Memang tak mampu dikawal langsung !

Semua yang kau inginkan sudah pun tercapai. Bersyukurlah. Aku buat semua ini untuk kau. *pasang lagu Untuk Dia - Najwa Latif ft Sleeq* Aku sengaja nak buat kau gembira. Kalau kau happy, aku yang sakit hati. Itulah kesimpulan yang musabah. Muahahahaha. Kay tak lawak -,- Mari kita buang semuanya ! Wachaaaaaaaaaaaaaaaa !


Lega ? Alhamdulillah...

Itulah akibatnya apabila mengharap sesuatu secara maksimum, ye dak ? Mula-mula terlalu berharap, lama-lama kesal kemudian. Seperti tadi, aku berharap supaya dapat strike lebih daripada lapan kali. Tetapi sayangnya, hanya sekali yang ku mampu. Bullshit -,- wait. Lapan ? fo.

Nak start game baru sementara game ini belum ditamatkan ? Baik kita overkan game ini dulu. Baru kau dapat main game baru dengan tenang, lancar dan selamat :) Faham maksud aku wahai pengecut ?

Okay, sekarang cuba bayangkan sepuluh pin itu sebagai hati dan bola bowling itu pula sebagai penghancur kehidupan. Argh kesakitannya tidak dapat dibayangkan ! Silap-silap, diri kita pun boleh mati disebabkannya. Memang sudah ku duga. Semua ini akan berlaku. Ya Allah, tabahkan diri ku dan lindungi dia.... .

Tak sangka, result aku semakin merosot ! *ketuk kepala dekat dinding* Kenapaaaa ?! Kenapaaaa ?! Whaaaaaaai ?! Whaaaaaaai ?! Herm sudahlah.. Apa yang penting, tiada gagal. Alhamdulillah...


Tiada niat untuk menghina. Hanya memerli.
Assalamualaikum :)


◀ Older Newer ▶