Owner Post Follow Dash



"I am fine"
Tcha's

Selamat Datang !


Assalamualaikum
This is a place to qwerty everything
Pardons my words


⊰HEY YOU!⊱
Awak comel.
Percaya tak?
Hm percayalah pleaseeee


K tipu jewp hahahaha
Kalau dah baca toksah nak memarah kalau gua cerita pasal lu. Suka hati gua nak cerita pasai sapa k. Kalau dah terasa tu whoops padan muka kahkahkah. Ini blog gua, kalau tapuasti meh kita face to face toksah pendam kang hati lu pula terbakar bhahaha.
Gimme some space to breathe.


Skins by: IlliShuhada
Basecode : PikaChan
Best viewed in Mozilla and Google Chrome

Sesi Fotografi.


Wooooaaaaahh , tak sangka sekolah kami baru nak maju ^.^ Laluan baru masih lagi di dalam proses pembinaan. Makmal komputer sudah boleh digunakan. Bendera sekolah sudah pun dikibarkan. Dan sekarang, majalah sekolah pula yang akan muncul !

Terkejut bila mendengar pengumuman mengenai giliran kelas-kelas yang akan bergambar. Kami semua langsung tidak bersedia untuk bergambar. Kenapa ? Kerana make up tiadaaa ! Ecewahh :p Bukan apa, semua murid kelas kami memakai pakaian sukan. Tiada seorang pun yang memakai pakaian formal kecuali Dhanaselan, Si Baby Face -,-

Sebelum kami berdua gerak ke dewan, aku sempat lagi berkata "Weh, jalan slow slow. Nanti muka berminyak. Habis bedak kita nanti." Nazirah boleh pula ketawa bila aku cakap cenggitu. Kalau dia ketawa, of course laa aku pun terjangkit ! Kami berdua pun ketawa memanjang manjanggg~~

Terlampau banyak dugaan untuk kami meneruskan sesi penggambaran tadi. Kejap ya, kejap tak. Kejap boleh, kejap tak boleh. Mana satu nih ?! Semua keputusan berada di tangan guru kelas. Dengan pantas, aku pun mendekati Puan Zaleha dan memujuknya untuk meneruskan sesi penggambaran walaupun dengan berpakaian sukan. Akhirnya, keputusan yang dibuat adalah 'YA' !


Astaghfirullah, spoil-lah budak sebelah kanan atas tuh ! Hahaha xD

Seronok gila kud time ambil gambar tadi :3 hewhew. Maklumlah, baru first time dapat merasakan diri seperti super model. Errr, super model ? Hahaha puihhh ! Sukanya bila photographer tadi menyuruh kami berdua duduk di hadapan sekali -,- Tahulah kami berdua kembarr. *winkwink*

Tak cukup ! Tak cukup ! Kami mahu penggambaran lagi ! Kami ingin menjadi super model lagi ! Ergh.

It's okay. Kami sekeluarga tetap gembira dan berpuas hati dengan semuanya. Lagi pun, kamera Farhan ada di tangan kami <--------- MUAHAHAHAHA >:D 

Tengok, kami semua masih bertenaga untuk bergambar lagi dan lagi dan lagi ^.^ Mereka bergambar secara beramai-ramai :)



Hahaha. Seronok betul tengok gambar yang pertama di atas bukan ? Wuuu, sedihnya... aku takde T.T Sedih punya pasal, kami pun terus merampas hak penguatkuasaan kamera Farhan buat sementara waktu :3 hewhew. Dan mari kita lihat !













Sudah sudah ! Kami amat berpuas hati. Alhamdulillah. Keinginan di hati sudah pun dapat dipenuhi dengan melakukan semua kerja ini :3 Terima kasih kepada sesiapa yang terlibat dalam kegiataan separuh haram ini. Hahahaha joke.


Kreatif bukan ? Yeahh. Walaupun kami kelas 4 Prinsip Akaun, kami tetap ada seni dan kreativiti tersendiri. Jangan pandang kami sebelah mata. Kami tahu bahawa kelas kami telah menjadi buah mulut bagi para guru di sekolah. Bak kata Ahmad Daniel "Kami tak jahat tapi kami nakal" Bak kata Farhan Alif Putra pula "Kami sengaja mahu bermanja dengan cikgu"

Dawai ? Teringat pula pasal semalam --------> Dawai Group. Haaa tengok ini pula, 



Itulah hasil titik peluh kami berlima. Nampak memang simple tapi bila buat..................... berpeluh-peluh tangan ceq ni tahuuu ! Wait. Ehh baru muncul muka Farhan dekat blog aku nih :p Hahaha suka tak ? Suka tak ? Kalau kau kata 'Tak suka', aku tak nak tolong kau buat poligon bentuk cube lepas nih~~

Seronok gila ambil gambar guna kamera dia tadi. Bhahahahaha. Terima kasih, Thank you, Xie xie, Nandri.

p/s : Semua gambar di atas adalah hasil rompakan oleh saya di Facebook.


Esok bawa kamera lagi tak ? Bhahahaha :p
Assalamualaikum.


◀ Older Newer ▶