Owner Post Follow Dash



"I am fine"
Tcha's

Selamat Datang !


Assalamualaikum
This is a place to qwerty everything
Pardons my words


⊰HEY YOU!⊱
Awak comel.
Percaya tak?
Hm percayalah pleaseeee


K tipu jewp hahahaha
Kalau dah baca toksah nak memarah kalau gua cerita pasal lu. Suka hati gua nak cerita pasai sapa k. Kalau dah terasa tu whoops padan muka kahkahkah. Ini blog gua, kalau tapuasti meh kita face to face toksah pendam kang hati lu pula terbakar bhahaha.
Gimme some space to breathe.


Skins by: IlliShuhada
Basecode : PikaChan
Best viewed in Mozilla and Google Chrome

Unknown number.



Now 11.55pm. Beberapa minit yang lalu, disaat aku menyanyi sambil menari seperti Mr Bean...............Tiba-tiba phone Sony Ericson aku ini bergetar. B-e-r-g-e-t-a-r, do you know what that means? It's vibrating! Oh wait. 017-2489920? What the heck? Siapakah ini? -.- 

Aku memang sengaja nak tayang number kau kat sini woi~~

Kau dah kacau aku menyanyi. Kau tahu tak?! Ergh. Dengan keadaan aku yang tak seberapa nak baik, terpaksalah aku slide screen phone to answer that call. Urgh! 

Aku : Hello.
Unknown : ............................... .
Aku : Assalamualaikum..
Unknown : ....................wass............salam................. .
Aku : Ni sape?
Unknown : .......................................................... .
Aku : Woi, ni sape?
Unknown : ...........hahaha................kau cakap laa weh *cakap dengan orang lain*
Aku : .................................................... *dalam hati dah menyumpah nyumpah Unknown nih*
Unknown : ..................hello........................
Aku : ............................lo...................*malas nak layan*
Unknown : .......aku tak tahu nak cakap ape...kau laa cakap.....*again, cakap dgn orang lain*
Aku .......................................................... .
Unknown : .............................hello...............
HATI AKU : Bangang betul natang nih. Berapa kali nak Hello hah!
Unknown : Hello?
Aku : Hello. Sape nih?!
Unknown : ..................................................... *kembali membisu kata koo!*
Aku : Ergh. WOI SENGAL LAH KORANG !!! SENGAAAALLLLLLLL
 - Call Ended -


MEMANG! MEMANG AKU SUKA ORANG KACAU AKU! URGH!

12 minutes later. Bergetar lagi. Nak jawab ke tak? Nak jawab ke tak? Nak jawab ke tak? Jawab. Okay, aku jawab.

Aku : ASSALAMUALAIKUM!
Unknown : Waalaikumussalam.
Aku : Haaa ada pun orang dia. Sape nih? 
Unknown : ............................................... .
Aku : Oh okay finee....

Aku tak nak tekan 'End Call button'. Biarkan. Biarkan Si Unknown itu bercakap sorang sorang. Biarkan dia syok sendiri. Aku letak phone dekat sebelah. Pakai headphone. Dan nyanyi! Yeah yeah yeah padan mukaaaaa~

Unknown ? Oh no no. Bukan Unknown but UNKNOWNS. Bukan seorang tetapi dua tiga orang! Aku syak budak kampung jeh -.- Ya. Mereka semua memang nakal.

Wahai unknowns, kredit dah habis eh? Atototo, shian diaaaaa. Pfft.

Assalamualaikum.


◀ Older Newer ▶