Owner Post Follow Dash



"I am fine"
Tcha's

Selamat Datang !


Assalamualaikum
This is a place to qwerty everything
Pardons my words


⊰HEY YOU!⊱
Awak comel.
Percaya tak?
Hm percayalah pleaseeee


K tipu jewp hahahaha
Kalau dah baca toksah nak memarah kalau gua cerita pasal lu. Suka hati gua nak cerita pasai sapa k. Kalau dah terasa tu whoops padan muka kahkahkah. Ini blog gua, kalau tapuasti meh kita face to face toksah pendam kang hati lu pula terbakar bhahaha.
Gimme some space to breathe.


Skins by: IlliShuhada
Basecode : PikaChan
Best viewed in Mozilla and Google Chrome

It's okay. I'll be alright....



Menitis-nitis air mata aku masa chat dengan kau tadi. Seminggu lamanya kita tak ber-dating dekat pondok Fesbuk. "Kau pergi sini tak raya nnt ?" aku bertanya. Semakin deras air mata aku mengalir bila kau replied "Tak. Maaf". Aku tak tahu nak kata apa weh lepas chat dengan kau tadi.

Aku terus lari ke tandas. Menangis sambil main buih. Ingat tak Cikgu Zafirah pernah kata "Kalau cikgu tension, cikgu main buih-buih dalam bilik air" then kau pun cakap "Wahh, saya pun nak try lah nanti". Aku rindu kau sangat-sangat. Aku tak tipu. Sumpah lillah..

Habis semua jari aku jadi keriput! Nasib baik wangi~

Tak mengapalah weh. Aku tak paksa kau balik sini semata-mata nak beraya dengan ktorang :') *walaupun hati aku rasa nak memaksa* Niat dalam hati : Aku nak culik kau dekat Johor sana. Then, bawa kau pergi sini. Pindah sini. Duduk sini. Tak payah pergi sana! Urgh!!

Over pula aku. #Eh ?

Aku harap kau gembira raya dekat sana. YEAH, raya pertama kau bersama kawan baru babeh! Jangan sedih tau. Kalau kau sedih, aku triple sedih nanti! So,.... BE HAPPY 


Yeah, be happy like me. Kau nak tengok muka happy aku sekarang? Haaaaaa kalau nak tengok, kau kena tengok gambar-gambar yang lain nih dulu :'p

BUKU HIJAU KITA. BUKU HIJAU MOKELTY :



Demi menghilangkan bosan yang teramat, terpaksa aku korbankan Buku Nota Geografi semasa berada di bangku tingkatan dua dulu. Dua Lavender yang amat membosankan itu! Aku jadikan buku itu sebagai mangsa. Akhirnya, buku itu menjadi milik kita :'D Semua angan-angan, cita-cita, karutan-karutan yang kita reka terdapat di dalamnyaa! Buku Hijau. Aku harap kau senyum bila kau tengok Buku Hijau kita ni masih sihat sejahtera :)

Oh Oh! Ada lagi satu gambar nih................................. aku harap kau senyum tunjuk gigi bila tengok :3 hewhew 





|



|





|






|








|













|
















|




















|

























|


























|
























|






































|








































|



























































|











































































































































|






















































































































|





















































|













"Aiza, kamu kenapa nih?!" "............." "Aizaaa! Kamu dengar tak saya cakap nih!" "......................." "Atika, kamu tahu kenapa tiba tiba dia jadi macam nih?" "Err, tak.." "Kamu gaduh dengan dia ke atika?" "Eh, manada ustazah -.-" "Aizaaa, kamu kenapa nih?" "......................................"

BHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA XD *gelak guling-guling*



Bila aku tension sikit, mesti aku conteng muka surat nih. Bila kau tension sikit, mesti kau conteng muka surat nih. Sampai terkoyak! Hahahaha so, kau ingat tak kenangan nih ? :} Berbakat juga kita berdua kan kan kan ? *angkat angkat kening* *senyum* *tunjuk lesung pipit*

Nor Aiza Sahiera, aku nak tunjuk gambar nih............


Haa tengok tuh. Muka 'happy' aku weh. Mahal kud muka tuhh~~

Err, aku tahu tulisan aku buruk -,- Ehem takda mood kata kooo!

p/s : Naz, betul kata kau. Raya tahun ni tak meriah.

Imissyousomuch :')
Assalamualaikum.


◀ Older Newer ▶