Owner Post Follow Dash



"I am fine"
Tcha's

Selamat Datang !


Assalamualaikum
This is a place to qwerty everything
Pardons my words


⊰HEY YOU!⊱
Awak comel.
Percaya tak?
Hm percayalah pleaseeee


K tipu jewp hahahaha
Kalau dah baca toksah nak memarah kalau gua cerita pasal lu. Suka hati gua nak cerita pasai sapa k. Kalau dah terasa tu whoops padan muka kahkahkah. Ini blog gua, kalau tapuasti meh kita face to face toksah pendam kang hati lu pula terbakar bhahaha.
Gimme some space to breathe.


Skins by: IlliShuhada
Basecode : PikaChan
Best viewed in Mozilla and Google Chrome

Maaf.


Maaf. Aku tak dapat nak tunaikan janji semalam. Yang aku kata nak cerita pasal kelmarin. Pening semakin menjadi-jadi. Batuk semakin menjadi-jadi. Bersin semakin menjadi-jadi. Hachummmm! *sneezing*


Maa said "Minum air banyak-banyak. Sekarang ni musim demam tau. Bahaya.."

Lahaai, pedihnya hidung nih -.- Huh.

Eh korang, aku nak minta maaf lagi sekali sebab tak dapat post entri pasal KLCC tuh :'/ Hmmp. Okaylah, babai. Nak makan ubat dan tidur! Yehooooooooi~


Pendeknya entri kali nih -,-
Assalamualaikum.


◀ Older Newer ▶