Owner Post Follow Dash



"I am fine"
Tcha's

Selamat Datang !


Assalamualaikum
This is a place to qwerty everything
Pardons my words


⊰HEY YOU!⊱
Awak comel.
Percaya tak?
Hm percayalah pleaseeee


K tipu jewp hahahaha
Kalau dah baca toksah nak memarah kalau gua cerita pasal lu. Suka hati gua nak cerita pasai sapa k. Kalau dah terasa tu whoops padan muka kahkahkah. Ini blog gua, kalau tapuasti meh kita face to face toksah pendam kang hati lu pula terbakar bhahaha.
Gimme some space to breathe.


Skins by: IlliShuhada
Basecode : PikaChan
Best viewed in Mozilla and Google Chrome

Last day.



Semangat betul anak dara dekat atas nih. Maklum-lah, nak shopping kata koo~

Pagi tadi terpaksa bangun awal sebab :

- Shopping
- Celebrate Pija's birthday
- Jamuan Pengawas 2012

Ketiga-ketiga perkara itu aku harus lakukan dalam masa sehari tadi. And, now, dah pukul 12. Sepatutnya aku kena tidur sebab esok kena bangun dan gerak awal tapi aku berdegil. Nak post entri pasal hari nih. Hari terakhir. HAHAHA TERAKHIR-LAH SANGAT

***

Eh korang, tadi kan kan kan *angkat angkat kening* tadi aku make-up-ing sendiri! Perghh macam tak percaya jeh. Hihiks. Tapi......................... macam tak cantik jeh -.- Nah tengok


Seeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee? Buruk gila right? :'( Hm.

Semangat nak ikut parents sebab nak 'shopping' dan 'celebrate birthday' JEH. Rupa-rupanya beli barang yang nak dibawa LAGI SEKALI. Dan, LAGI SEKALI AKU SAKIT HATI. JANJI TAK DITEPATI.

***





***






Maaf. Aku terlampau ngantuk sekarang nih. Hanya mampu upload gambar jeh. Kalau aku masih cergas, dah lama aku buat entri panjang-panjang sebab hari ini terlampau banyak perkara yang terjadi. Blur, sedih, marah, happy, crazy! :D

Btw, Nazirah thanks sebab buat aku gelak gila gila tadi. Pasal aiskrim, monkey and others.. Seriously best gila tadi! Hahaha. Okay laa, esok kena bangun awal. Babai. Assalamualaikum semua :') Goodluck for exam and take care uols.

*menangis* Haha :')


◀ Older Newer ▶