Owner Post Follow Dash



"I am fine"
Tcha's

Selamat Datang !


Assalamualaikum
This is a place to qwerty everything
Pardons my words


⊰HEY YOU!⊱
Awak comel.
Percaya tak?
Hm percayalah pleaseeee


K tipu jewp hahahaha
Kalau dah baca toksah nak memarah kalau gua cerita pasal lu. Suka hati gua nak cerita pasai sapa k. Kalau dah terasa tu whoops padan muka kahkahkah. Ini blog gua, kalau tapuasti meh kita face to face toksah pendam kang hati lu pula terbakar bhahaha.
Gimme some space to breathe.


Skins by: IlliShuhada
Basecode : PikaChan
Best viewed in Mozilla and Google Chrome

Dua tajuk.


Kini berwajah baru:


Blogger.


Twitter.


ask.fm



***

Assalamualaikum,


Pertama kali, aku nak minta maaf sebab terlupa nak post entri 'Bawean, Boyan or Bhebian (Part Two)'. Actually, entri tu dah hampir siap cuma aku je yang malas nak sambung cerita yang lain. Malas. Malas. Malas.

Hari ni tetiba je aku rasa teringin nak post entri. Hahaha bukan apa, aku bosan sebenarnya. Nak online Facebook, tak boleh. Nak online Twitter, tak boleh. Nak online ask.fm, pun tak boleh. Ugh 

Nasib baik aku masih ada Blogger. Kalau tidak..................................... LAYAN YOUTUBE DUA PULUH EMPAT JAM JEH WOI!

Post entri pendek jelah hari nih. Bukan ada apa pun yang nak diceritakan. Semua pendam dalam hati jeh :') Haha kbai. Assalamualaikum









p/s: Entri sakai much


◀ Older Newer ▶