Owner Post Follow Dash



"I am fine"
Tcha's

Selamat Datang !


Assalamualaikum
This is a place to qwerty everything
Pardons my words


⊰HEY YOU!⊱
Awak comel.
Percaya tak?
Hm percayalah pleaseeee


K tipu jewp hahahaha
Kalau dah baca toksah nak memarah kalau gua cerita pasal lu. Suka hati gua nak cerita pasai sapa k. Kalau dah terasa tu whoops padan muka kahkahkah. Ini blog gua, kalau tapuasti meh kita face to face toksah pendam kang hati lu pula terbakar bhahaha.
Gimme some space to breathe.


Skins by: IlliShuhada
Basecode : PikaChan
Best viewed in Mozilla and Google Chrome

#382




Hai hai hai hai! Dah lama tak post entri baru hihi maklumlah, sejak kebelakangan ini Tcha asyik sibuk jeh hmp. Sedih. Penat. Malas. Letih. Semua ada!

"Jangan begini. Kau kena kuat. Kau kena lawan sifat negatif itu Tcha. Jangan biarkan emosi menguasai diri." 

Ya. Rasanya lebih wajar kita menggunakan akal fikiran untuk menguasai diri bukan anggota badan! Go Tcha Go!

Anyway, Tcha rasa gembira sangat hari ini. I mean, bukan """hari ini""" tapi.......... dalam sepuluh minit yang lepas hewhew.

Kenapa?

Tcha dapat blogging kembali dude! Yay sughunuk gilooooo~~



***

Cerita pasal hari ini.

Bangun lewat. Ingatkan baru pukul tujuh sekalinya pukul lapan! Bencinya. Ini semua angkara phone!

"Sony Ericsson w8, kenapa awak tak berbunyi tadi pagi? Nakal betul awak nih hish"

Memang kelam kabut dibuatnya. Pagi masih muda tapi mood sudah takda hmp. Tapi rasanya tak berguna lagi Tcha nak marah sekarang ini. Semua dah terkawal. Alhamdulillah.

Dekat range tadi, keadaan seperti biasa. Semua macam biasa. Tcha masih lagi tak dapat ngam dengan mereka. Tapi hari ini lebih baik daripada sebelumnya. Tcha dah berani tegur dan bergurau dengan mereka.

Syabas myself!

Thank you very much to Najaa Syairah for the chocolates. I like it. Kalau boleh bawa banyak lagi tau hihi.

Oh ya. Tcha menyampah betul dengan dua orang tadi. Boleh pula mereka tanya Tcha macam seorang penjenayah yang baru saja membuat kesalahan. Tcha dah bagi tahu "Jangan masuk campur." "Jangan dikenang kisah lama" tapi mereka masih berdegil juga!

Eee geramnya! Rasa macam nak baling meja je tadi. *hentak kaki*

Nasib baik Tcha menyampah sekejap je tau. Kalau tidak mereka berdua mesti tak dapat berkat dari Tcha. Lol takda kena mengena.

Lepas training tadi macam biasa, jogging 5 rounds! Eh wait. Actually, only 3 rounds hahaha. Cerita nak gempak je kan?

Pergh kalau setiap hari macam ini boleh kurus Tcha nanti. Semua orang mesti terkejut bila tengok Tcha slim kaaann............................ ~~jangan layan~~

Balik rumah asyik nak melantak makanan je kerja. Perut pula semakin buncit walaupun selalu jogging. Berat badan Tcha semakin menaik! Omg.

Ma selalu marah bila Tcha nak tambah nasi sepinggan. Perut yang lapar terus kenyang bila termakan (terdengar) semua nasihat (bebelan) Ma. Kesian perut. Tak mengapa perut. Lain kali Tcha isi awak dengan claypot nyonya dekat Subang, ya? Janganlah menangis.

Lahai degil betul perut ini. Tcha sudah beri amaran supaya jangan menangis tapi dia masih juga berbunyi!

Setahu Tcha, sebelum start training petang tadi Tcha ada dapat satu biji coklat lagi. Tapi di mana? Oh tidak. Tcha harap coklat itu masih belum ditelan lagi. Okaylah Tcha nak pergi cari coklat yang hilang tu, baaaaaai! Assalamualaikum xoxo 

 




Tcha.


◀ Older Newer ▶