Owner Post Follow Dash



"I am fine"
Tcha's

Selamat Datang !


Assalamualaikum
This is a place to qwerty everything
Pardons my words


⊰HEY YOU!⊱
Awak comel.
Percaya tak?
Hm percayalah pleaseeee


K tipu jewp hahahaha
Kalau dah baca toksah nak memarah kalau gua cerita pasal lu. Suka hati gua nak cerita pasai sapa k. Kalau dah terasa tu whoops padan muka kahkahkah. Ini blog gua, kalau tapuasti meh kita face to face toksah pendam kang hati lu pula terbakar bhahaha.
Gimme some space to breathe.


Skins by: IlliShuhada
Basecode : PikaChan
Best viewed in Mozilla and Google Chrome

#388 Memories


Hey dude. What's up? 

Hari ini Tcha rasa demam. Demam rindu. Entah kenapa tiba-tiba hati Tcha ingin meng-upload semua gambar lama. Mengada sungguh tangan Tcha ini.

Apa tungguh lagi?

Mari kita mulakan!


Ini kenangan kami sekeluarga. Cuba awak teka mana satu Tcha di dalam gambar ini?


Lima tahun yang lalu. Bersama kawan karib Tcha bernama Azirah Binti Sabran. Ramai orang ejek dia "Tahi Lalat" dulu. Dia memang peramah dan baik. Sudah lima tahun kami tidak berjumpa. Tcha rindu dia.


Geng Gajebo. Empat tahun yang lalu. Inilah muka 'ketidakmatangan' kami.


Tcha bersama Medinna Binti Hasmazi. Kami berdua comel masa ini :p




Hari Raya Aidilfitri 2010. Tiga tahun yang lalu.


Bersama atuk. Jangan hiraukan gaya Tcha yang gedik itu.


Tcha bersama nenek, kakak dan mak. Comelnya Tcha masa kecil dulu *muntah*


Rindu saat ini. Tcha fikir kakak mahu mencium tipu-tipu sekalinya habis melekat air liurnya pada pipi Tcha. Hahaha kakak, Tcha rindu semua ini. Bila kita nak berkumpul bersama lagi?


Semasa mengadakan rumah terbuka pertama kalinya. Gedik much.


Ini memang bukan Tcha tapi Tengku Aniza Raihan have uploaded this picture for me. She said "Sebijik macam Aki Mokelty!"


Ini merupakan pengalaman terbaik bagi Tcha. Pertama kali Tcha memakai selipar jepun pergi keluar jalan-jalan. Bila diingatkan balik memang malu gila!


Ohya baru Tcha ingat. Semasa ini Tcha masih lagi belum insaf. Masih jahat. Tengok! Tcha masih lagi tidak memakai tudung. Apa nak jadi~~



Latihan tarian zapin di tempat basikal. Persiapan untuk persembahan Hari Guru 2010.


Di bangku sekolah tingkatan tiga. Tcha telah dilantik sebagai pengawas sekolah.


Kenangan dikir barat. Persembahan Hari Guru 2011. Tcha rindu Zcha dan Ycha hmp.


Tcha bersama Amiera. Belakang dewan sekolah. Selepas persembahan dikir barat. Amiera kawan Tcha sejak bangku sekolah rendah dulu. Kami selalu bersaing di dalam bidang akademik. Dia gemar menunjukkan kepandaiannya kepada Tcha. Fuh jealous gila tahu!


Dulu kami memang rapat. Tapi sekarang? Hmp semua buat hal masing-masing.


Inilah kumpulan dikir barat. Gempak bukan? Haha miss this moment.


Tcha bersama Zcha. Gergasi vs Kerdil.


Sukan tahunan SMK Putra Perdana 2011. Tcha masih tembam dan Zcha masih ada di sini :')




23 September 2011. Sehari sebelum hari lahir Tcha. Kami sambut awal sehari. With my sisters. Oh tengok! Tcha semakin kurus hekhekhek


Excited sangat bila dapat hadiah. Fuh gitar klasik babe! Tapi sayangnya, belum reti guna lagi..


Jamuan Kelas 3 Cempaka.


Dua hari sebelum tamatnya hari persekolahan buat 2011. Dua hari sebelum Tcha berpisah bersama Zcha di sekolah.


Sudah 2012 nampaknya. Kami #GengRumahHijau




Kami mula rapat semenjak Cikgu Rafahah menyuruh kami membina poligon menggunakan dawai.



Mentang-mentang ada kamera Farhan Alif Putra, asyik muka kami saja yang memenuhi memory card dia.


Pertengahan tahun 2012. Semua sibuk menyiapkan kerja kursus akaun. Cyber Cafe? Yes.


Bersama anak saudara dan juga kakak. Menuju ke KLCC menyambut Hari Kemerdekaan bersama.


Raya Aidilfitri 2012. Tema: Kelabu.


Pakcik. Kakak. Tcha. Mak. Sudah dibilang berapa kali, Tcha semakin kurus hahaha!


Beraya di rumah Sir Taufeeq. Kcha, Rcha dan Tcha.


Jamuan Kelas 4 Prinsip Akaun. Oppa Gangnam Style.


Celebrate Nur Shahira's birthday.


Celebrate Nurul Shafiza's birthday.


Jamuan Pengawas 2012. Itu Encik Mok dan Encik Key.


Di Bawean. Majlis Perkahwinan kakak.


Melawat tanah tempat tinggal Mak dulu di Bawean.


Mak. Kakak nombor lima. Kakak pertama. Tcha pula anak yang ketujuh. Kakak nombor tiga. Kami adik-beradik yang terganjil.


Kerna ini semua untukmu. Untukmu, untukmu. Kerna ini semua untukmu. Untukmu, untukmu.
Tcha rindu mereka semua. 






Tcha.


◀ Older Newer ▶