Owner Post Follow Dash



"I am fine"
Tcha's

Selamat Datang !


Assalamualaikum
This is a place to qwerty everything
Pardons my words


⊰HEY YOU!⊱
Awak comel.
Percaya tak?
Hm percayalah pleaseeee


K tipu jewp hahahaha
Kalau dah baca toksah nak memarah kalau gua cerita pasal lu. Suka hati gua nak cerita pasai sapa k. Kalau dah terasa tu whoops padan muka kahkahkah. Ini blog gua, kalau tapuasti meh kita face to face toksah pendam kang hati lu pula terbakar bhahaha.
Gimme some space to breathe.


Skins by: IlliShuhada
Basecode : PikaChan
Best viewed in Mozilla and Google Chrome

#397 Sudah Tukar


Masa balik dari tuisyen tadi Tcha dengan Rcha mandi hujan. Fuh sejuk gila! Balik rumah terus mengantuk.

Mata semakin berat. Dengan perlahan ruang kornea semakin sempit. Keadaan menjadi semakin kabur. Gelap. "Ikaaaaaaa! Jangan tidur!!" jerit mak. Mata terus terbeliak bila mak menjerit tadi.

Tak baik tidur di perantaraan waktu asar dengan waktu maghrib. Inikan pula anak dara. Apa nak jadi Tcha oii~


( Queen size )

Bila bosan menguasai diri (y) Tcha baru tukar cadar petang tadi. Buruk gila, kan? Ada ke patut guna cadar warna hijau? Yang lain warna biru hahaha welk suka hatilah! Hippo duduk buat muka poyo pula di situ. Dia bantal busuk Tcha. Muah xx *kiss*


"Kau mimpi apa tetiba rajin ceriakan bilik sendiri nih? Biasa bersepah jeh aku tengok," kata abang. Tcha sudah matang. Perangai kena berubah sedikit demi sedikit. Tak mungkin Tcha ingin terus kekal menjadi seorang yang pemalas, right?

Please, sokong Tcha. 


Sengaja ingin memedihkan mata awak semua dengan melihat gambar Tcha yang ala-ala gedik ini. "Serabut doh aku nih..."

Okaylah that's all. Saja nak menunjuk cadar yang baru tukar beberapa jam yang lepas (y) Hihiks assalamualaikum!



Tcha.


◀ Older Newer ▶