Owner Post Follow Dash



"I am fine"
Tcha's

Selamat Datang !


Assalamualaikum
This is a place to qwerty everything
Pardons my words


⊰HEY YOU!⊱
Awak comel.
Percaya tak?
Hm percayalah pleaseeee


K tipu jewp hahahaha
Kalau dah baca toksah nak memarah kalau gua cerita pasal lu. Suka hati gua nak cerita pasai sapa k. Kalau dah terasa tu whoops padan muka kahkahkah. Ini blog gua, kalau tapuasti meh kita face to face toksah pendam kang hati lu pula terbakar bhahaha.
Gimme some space to breathe.


Skins by: IlliShuhada
Basecode : PikaChan
Best viewed in Mozilla and Google Chrome

#425 Me



"Ikaaaaaa! Ini CD siapa?"

"Huh? Manalah Ika tahu. CD kosong jelah tu kot..."

"Ye ke? Kalau kosong aku nak gunalah"

"Gunalah. Tak kisah punn"

Masing-masing buat hal sendiri.

Tcha online.

Abang sedang cuba membuka CD tersebut di dalam komputer ribanya.

Readers, guess what?! Semuanya gambar kami masa kecil dulu!!!! Hahahahahahahahahahahahahahahahaha


Okay tengok nih,


Gambar yang ni tak boleh tahan ni hahahahahahahahahahaha dahlah tudung senget, gemok, tembam! Jetjet comel je hahahahahahahahahahaha


Nampak tak yang lelaki tu siapa? Itulah abang Tcha yang sebenarnya. Entah siapa yang ganti tempat dia sekarang hahahahaha dulu kurus je hahahaha yang pendek tu tudung dia masih lagi senget hahahahaha


Look at her smile. Aww hahahahahahahahaha sumpah tembam gila!


Masa ni raya tak silap. Tengoklah kuih raya tu penuh satu meja hahaha bapak nampak gagah. Mak nampak comel.


Abang have spoiled the picture.


The real one.


Lagi sekali, jetjet dia haih menyampah aku tengok budak kecik yang pakai tudung merah tu hahahaha 


With anak Bangla sesat hahahahaha kurus gila abang masa nih! And, kenapa Tcha pendek sangat? -.-


Inilah gambar masa kecik yang paling kelakar pernah Tcha tengok. Nampak tak?

Nak zoom?


Gigi bayi. Pipi tembam. Lemak dekat leher tu ya Allah........ Tcha ke nih?! Hahahaha



This is frist time I saw my picture with my dad. So close :') 



Rambut masih kerinting. Hahahahaha tak comel langsungg!


Haaaaaaaaa gambar yang ni boleh tahan comelnya hahahahahahaha welkk 


So amacam? Dah gelak guling-guling selepas tengok semua gambar ini? Puas? Hahahahahahahahahaha sakit perut dohh abang kata muka masa Tcha kecik berbeza gila dengan sekarang XD 

Hahahaha inilah yang dikatakan "Manusia boleh berubah" tak berubah sifatnya, berubah rupanya :p

Segan.



Tcha.


◀ Older Newer ▶