Owner Post Follow Dash



"I am fine"
Tcha's

Selamat Datang !


Assalamualaikum
This is a place to qwerty everything
Pardons my words


⊰HEY YOU!⊱
Awak comel.
Percaya tak?
Hm percayalah pleaseeee


K tipu jewp hahahaha
Kalau dah baca toksah nak memarah kalau gua cerita pasal lu. Suka hati gua nak cerita pasai sapa k. Kalau dah terasa tu whoops padan muka kahkahkah. Ini blog gua, kalau tapuasti meh kita face to face toksah pendam kang hati lu pula terbakar bhahaha.
Gimme some space to breathe.


Skins by: IlliShuhada
Basecode : PikaChan
Best viewed in Mozilla and Google Chrome

#430



Aku rasa dah banyak menyusahkan orang sekarang nih

Kadang aku rasa nak mati.

Aku selalu salah. Dipersalahkan.

Aku tak sengaja tapi dah tak ada siapa nak percaya aku.

You know what, aku penatlah macam ni. Sakitnya ya Allah

Dipanggil dengan panggilan yang kasar setiap kali melakukan kesalahan!

Aku anak anjing? :')

Aku pun ada perasaan. Aku pun ada otak.

Aku tahu anjing tu apa.

Sampai hati samakan aku dengan anak anjing.........

Ya Allah sedihnya...

Hati aku sakit gila sekarang ni

Tak tahan ada dekat sekolah. Sekarang tak tahan duduk dekat rumah!!!

AKU RASA LEBIH BAIK AKU MATI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

PEMBAWA SIAL JE AKU NIH!



◀ Older Newer ▶