Owner Post Follow Dash



"I am fine"
Tcha's

Selamat Datang !


Assalamualaikum
This is a place to qwerty everything
Pardons my words


⊰HEY YOU!⊱
Awak comel.
Percaya tak?
Hm percayalah pleaseeee


K tipu jewp hahahaha
Kalau dah baca toksah nak memarah kalau gua cerita pasal lu. Suka hati gua nak cerita pasai sapa k. Kalau dah terasa tu whoops padan muka kahkahkah. Ini blog gua, kalau tapuasti meh kita face to face toksah pendam kang hati lu pula terbakar bhahaha.
Gimme some space to breathe.


Skins by: IlliShuhada
Basecode : PikaChan
Best viewed in Mozilla and Google Chrome

#433 Jom tengok!



Oh memang betullah selama ini.... 


Aku punya L1


Haa nampak tak bengkak tu? Dekat situlah tukang urut tu picit. Gila sakit -,-





Dah terbukti aku kena slipped disc!! Memang tempat tu yang aku selalu sakit. Sampai masa nak jawab trial pun terganggu hmm. 

Tak boleh tahan sebenarnya.

Aku nak tunggu sampai habis trial baru ajak parents pergi xray. Takut pula kalau xray sekarang, tetiba kena ambil MC ke apa haish. So, walauapapun aku kena juga tahan sakit nih.

Rasa dia macam... bila sakit tu datang, kalau nak lega, kena membongkok sebongkok-bongkoknya yang boleh. Tak pun tolak tulang belakang tu ke depan sedepan-depan yang boleh. Ada lagi satu cara, bunyikan pinggang ke kiri ke kanan tapi benda ni memang makin menyakitkan. Lega memang lega tapi sakit dia memang pergh mengancam!

Lepas tu kan, bila dah sakit dekat belakang, automatik bahu rasa macam berat pastu kepala jadi pening. 

Nak tahu lagi pasal penyakit ni? Tekan sini http://www.adibahkarimah.com/2011/11/rawatan-slipped-disc.html 

Doakan aku supaya aku tak lumpuh. Terima kasih :')  


◀ Older Newer ▶