Owner Post Follow Dash



"I am fine"
Tcha's

Selamat Datang !


Assalamualaikum
This is a place to qwerty everything
Pardons my words


⊰HEY YOU!⊱
Awak comel.
Percaya tak?
Hm percayalah pleaseeee


K tipu jewp hahahaha
Kalau dah baca toksah nak memarah kalau gua cerita pasal lu. Suka hati gua nak cerita pasai sapa k. Kalau dah terasa tu whoops padan muka kahkahkah. Ini blog gua, kalau tapuasti meh kita face to face toksah pendam kang hati lu pula terbakar bhahaha.
Gimme some space to breathe.


Skins by: IlliShuhada
Basecode : PikaChan
Best viewed in Mozilla and Google Chrome

#431 Slip Disc


Pagi tadi banyak kali aku terjaga gara-gara sakit pinggang. Bila aku bangun mesti aku bunyikan pinggang ke kiri ke kanan bila dah lega tidur balik tapi lega dia sekejap. Nanti tak sampai dua jam aku mesti terjaga lagi sampaikan terlewat pergi sekolah hari ni. Masa aku tweet tadi ada yang cakap mungkin aku kena Slip Disc. Bila aku search penyakit tu dekat google, blog tu tulis sebab-sebab penyakit tu: Salah tidur, kerap membongkok, selalu angkat benda berat dll. Kalau nak kata aku salah tidur, memang setiap malam cara aku tidur berbeza. Kadang meniarap, kadang biasa, kadang pandang ke kanan, kadang ke kiri. Kalau nak kata aku kerap membongkok, memang pun. Setiap malam aku belajar atas katil. Setiap malam aku membongkok. Sakit ni dah lama dah. Aku pun selalu mengadu dekat mak tapi takda respon. Tapi aku tak tahu kenapa hari ni rasa dia makin teruk. Sampai aku stress. Mata, hidung, mulut, boleh dikatakan seluruh muka aku jadi merah! Pening. Dengan kena marahnya lagi. Masa bapak call tadi, aku menangis-nangis. Suara aku perlahan gila. Tersedu-sedu menahan kesakitan. Aku tak tahu aku sakit pinggang ke tulang belakang. Rasanya tulang belakang sebab masa aku mandi tadi rasa macam bengkak dekat bahagian tengah belakang badan. Aku tak tahan. Sakit gila. Bapak suruh mak bawa aku pergi urut ke rumah orang dulu. Kalau sakit lagi baru pergi xray. Ya Allah... inilah sebabnya aku tak nak bagi tahu diorang. Aku rasa aku ni menyusahkan je. Selalu sangat. Aku harap takda apa-apa. Aminn. Sampai terketar-ketar tangan aku tahan sakit. Menangis pun teruk gila. Aku menangis teruk macam tahun lepas yang pasal break tu. Chill ika chill. Aku rasa takda apa ni. Be strong myself. Kalau betul aku kena slip disc, aku tak nak kena operation dulu. Sebab sekarang tgh trial. Aku nak belajar dulu. Lagi pun dalam blog tu kata kena lapan bulan. Hm tunggu sampai aku jawab spm dululah nampaknya


◀ Older Newer ▶